اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

امیر موسوی: آمریکای امروز همان آمریکای جنایتکار هیروشیما، فلوجه، موصل و افغانستان است

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه مسیر مبارزات مردم فلسطین وارد مرحله نوینی شده، گفت: آمریکا امروز همان آمریکای هیروشیما، فلوجه، موصل، عراق و افغانستان و ... است البته به روز شده و وقیح تر و متکی به سازمانهای بی‌خاصیت بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مراسم گرامیداشت عملیات آزادسازی سوسنگرد طی سخنانی با اشاره جنگ غزه اظهار داشت: عملیات طوفان الاقصی دو وجهه دارد، اولا این عملیات یک عملیات بی سابقه و شگفتانه و برای صهیونیستها اتفاق غیرقابل ترمیم است و نقطه عطف راهبردی در روند مبارزات آزادی بخش مردم مظلوم فلسطین است.

 

موسوی ادامه داد: مسیر مبارزات مردم فلسطین برای نجات از ظلم رژیم صهیونیستی با این عملیات وارد مرحله نوینی شده و روند اضمحلال این رژیم را تسریع خواهد بخشید.

 

وی تصریح کرد: روی دیگر این حادثه، رسوایی و بی آبرویی مدعیان حقوق بشر و در راس آن آمریکای جنایتکار و سکوت کنندگان در مقابل جنایات این رژیم نحس است.

 

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: ماهیت آمریکا که با بوق‌های رسانه‌ای میخواست چهره دیگری برای خود نشان دهد، یک بار دیگر برای دنیا روشن شد، این آمریکا همان آمریکای هیروشیما، فلوجه، موصل، عراق و افغانستان و ... است البته به روز شده و وقیح تر و متکی به سازمانهای بی‌خاصیت بین المللی است.

 

موسوی همچنین گفت: موضوع دیگر عادی‌ سازی با رژیم صهیونیستی بود با تلاش صهیونیستها داشت از موضوع اول جهان اسلام خارج می‌شد و میخواستند آن را موضوعی سیاسی جلوه دهند که با این جنایات چهره جنایتکار آن رژیم برای همه نمایان شد.

 

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: این حوادث نشان داد یک ملت برای رهایی خودش باید به خودش متکی باشد و حفظ و ارتقا قدرت و توان دفاعی لازمه حفظ منافع ملی و سربلندی و رهایی یک ملت و کشور است.

 

موسوی در ادامه تاکید کرد: پیروز این جنگ مردم مظلوم فلسطین هستند، این را هم تاریخ نشان داده هم وقایعی که دارد رخ می‌دهد و قطعا نماز در قدس را به چشم خواهیم دید.

 

وی افزود: این طور دیوانه وار عمل کردن، نشان دهنده رفتار رو به زوال است و اگر یک رژیمی آینده داشته باشد این چنین چهره بدتر از حیوانات از خود نشان نمی‌دهد.

 

فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به عملیات آزادسازی سوسنگرد اظهار داشت: این عملیات در خطرناکترین و مهمترین معبر که به قلب خوزستان منتهی می‌شد صورت گرفت و اگر این عملیات انجام نمی‌شد سرنوشت جنگ قطعا جور دیگری رقم می‌خورد.

 

موسوی در پایان تصریح کرد: در این عملیات همه آنهایی که یک هدف داشتند و به عشق امام و انقلاب یک تفنگ به دست گرفت اعم از سپاهی و نیروهای مردمی و جهاد سازندگی و جنگهای نامنظم و ارتش در کنار هم حضور داشتند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار